Meer transfernieuws…

– Wrapster Britt Van Marsenille ruilt Ketnet in voor VT4. Dit najaar gaat de 27-jarige het VT4-nieuwsmagazine JAM presenteren. Ze doet dat afwisselend met Vincenzo De Jonghe. Hij presenteert al 4 jaar een studentenprogramma op de regionale zenders WTV en Focus TV. Hij werkte bij VT4 reeds achter de schermen. Samen vormen zij dus het presentatie duo voor JAM dat staat voor ‘Jongeren Actua Magazine’, zoals de naam reeds doet vermoeden een nieuwsprogramma voor de jeugd.

– Ben Crabbé is niet langer aandeelhouder van het productiehuis deMENSEN, dat hij in april 2001 mee oprichtte. Hij verkocht zijn aandelen aan de overige aandeelhouders. Ben wil zich volledig kunnen concentreren op de programma’s die hij zelf presenteert. Daarom stapt hij af van de bedrijfsleiding en tekende hij een exclusiviteitscontract voor enkele jaren bij hetzelfde bedrijf. Productiehuis deMENSEN kwam niet zo lang geleden in opspraak met ophefmaakende reclame spots voor het programma ‘Blokken’. De interne veranderingen hebben niets met deze spots te maken overigens.

– Gerrit De Kock is binnenkort dan weer terug live te zien op JIMtv. Hij zal daar te zien zijn in zijn oude liefde ‘Live Request’. Het bekende programma zal vanaf oktober enkele nieuwe rubrieken bevatten, die in september zullen voorgesteld worden.

– Lotte Verlackt gaat dan weer aan de slag als presentatrice op Life!tv. Ze was eerder te zien in programma’s zoals Vlaanderen Vakantieland, Het Klokhuis en Expeditie Robinson.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: