Pasc@l ?!

Pasc@l is een nieuwe magazine voor de Belgische markt. Aan het hoofd staat Pascal Vyncke, de bedenker van SeniorenNet. Net als deze drukbezochte website zal de doelgroep bestaan uit 50-plussers.

De inhoud van het magazine zal grotendeels ‘User Based’ zijn en dit maakt van Pasc@l het eerste magazine in België dat de “User Based Content”- trend van het internet omzet naar de print media.

De 22-jarige Vyncke werkt samen met uitgever Cascade om het blad vorm te geven. “De bedoeling is dat een kleine redactie de aangeboden content verwerkt tot een mooi, praktisch en vlot leesbaar magazine”, stelt hij.

Het eerste exemplaar zal te verkrijgen zijn vanaf 25 oktober en zal 2 euro kosten.

Tags: , , , , , ,

2 Reacties to “Pasc@l ?!”

 1. Kanaal50: internet-tv « I-ON MEDIA Says:

  […] stil de laatste tijd. Slechts enkele dagen nadat hij op de proppen kwam met zijn nieuwe magazine “Pasc@l” komt hij nu met een seniorennet TV-zender. De zender genaamd Kanaal 50 is een internet-zender, wat […]

 2. yvon Says:

  pascal,een vraagske maar.

  Een 50 plusser is nog niet oud;ik zou zeggen in de fleur van zijn leven.
  Waarom heeft men geen belangstelling voor mensen ouder dan 75j. Bij ondervinding weet ik dat men met ons niet wil praten.
  Niet allen zijn we dement hoor.En ik weet zeker dat er vele zijn die nog iets zinnigs te zeggen hebben.Ikzelf ben 82j oud en heb eerlijk mijn ouderdom bekend gemaakt,dus ge gevolg—men haakt af…Chatten interessert mij niet.Er blijft ons niets over.
  Niettegenstaande wij het zijn die grote nood hebben aan gesprekken met gelijken. Komt daar ooit een oplossing voor.
  Ik heb leren computeren 1 jaar geleden.Dacht dat er mogelijkheden waren voor ons.Maar niet dus.Als het enigzins kan een klein woordje terug aub.Groeten Yvon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: