Q in space

Deze middag maakte Q-music het concept van de nieuwe promotie campagne bekend. Q pakte de vorige jaren ook al met straffe campagnes uit zoals de ijsblok met daarin een grote goudstaaf die je kon winnen en de campagne waarin je gedurende 1 maand lang elke dag een wagen kon winnen. Al de hele week werd er op de zender gesproken over de nieuwe stunt zonder al te veel informatie vrij te geven er werd enkel gezegd dat dit de strafste campagne ooit zou zijn: Q geef iets weg dat nog nooit eerder werd weggegeven door een radiozender.

Vandaag werd het dus bekend gemaakt: Q-music geeft een ruimtereis weg! Gedurende de hele maand september zal Q op zoek gaan naar kandidaten en deze kandidaten testen op hun durf en ruimtekennis tot er op 28 september slechts 1 luisteraar overblijft. De vlucht zal deze kandidaat tot op meer dan 100 kilometer hoogte brengen, waardoor de ruimtereiziger zich officieel astronaut mag noemen, vermits daarmee de ‘astronaut altitude’ overschreden wordt.

De suborbitale ruimtevlucht, inclusief het vierdaagse trainingsprogramma, zal de zender 75.000 euro kosten. Gezien de mediabelangstelling die de promotie zal krijgen zeker geen onoverkomelijk bedrag. De stunt sluit overigens goed aan bij de alle reclame die Q het afgelopen jaar op ons afvuurde. Space was namelijk het themawoord.

Voorbeeldje van een Q-mmercial van het afgelopen jaar:

Advertenties

Tags: , , ,

Eén reactie to “Q in space”

  1. Winnaar Q in Space bekend « I-ON MEDIA Says:

    […] Q in Space bekend Op 3 september kon u hier lezen over een straffe stunt van radiozender Q-music. Intussen is de winnaar van de wedstrijd […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: