Climate Impact Reducer

Nog in mijn mailbox vandaag: een mailtje van Timosj (of gewoon Tim Elsen) over de nieuwe campagne van WWF. Ik ga zelden in op aspontane word of mouth, maar deze campagne vond ik toch wel de moeite. De “Climate Impact Reducer”– campagne maakt immers op een leuke manier gebruik van ‘nieuwe’ kanalen zoals Google Earth, Google Maps, Flickr en een teller voor blog-implementatie.

De verpersoonlijking van de campagne, een tiental levensechte vismensen, liep vandaag rond in het centraal station van Brussel ter promotie van de campagne. Ik ben geen fan van aspontane word of mouth via mail, maar voor deze campagne hebben ze tenminste meer moeite gedaan dan alleen een YouTube-link doormailen. Hier wordt een volledige campagne gepromoot en wie de campagne interessant genoeg vindt om naar de site te surfen zal het filmpje van de vismensen (dat er ongetwijfeld nog wel aankomt in deze YouTube-tijden) wel eens tegenkomen. De vismensen en bijhorende slagzin “stop climate change, before it changes you” vind ik goed gevonden. Alleen is het misschien iets te moeilijk om het totale concept ervan te snappen als je de achterliggende gedachte niet kent; zijnde dat door de klimaatveranderingen het waterpeil stijgt. De vismens is iemand die zich daar aan aangepast heeft: stop climate change, before it changes you!

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Eén reactie to “Climate Impact Reducer”

  1. GERMAINE » Stop climate change, before it changes you! Says:

    […] er was een persconferentie, en de vismensen doken overal op. Ook in de blogosfeer blijkbaar: hier, hier, hier en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: