5 million dollar orgasm

Surfen tijdens de werkuren, da mag ni! Wie het toch doet, zet best even het geluid van de pc uit. De beelden zijn braaf genoeg voor daytime-tv maar de sounds van volgende filmpje zijn niet echt SFW.

Vandaag las ik op adgabber dat de vrouw uit het bovenstaande spotje het bedrijf waar ze reclame voor maakte in het spotje en het productiehuis dat de spotje filmde een schadeclaim van 5 miljoen dollar aansmeert.. omdat het spotje pornografisch overkomt. Ik vraag me af wat ze dan verwacht had toen ze gevraagd werd om een orgasme te faken voor de camera?

Als de vrouw het proces zou winnen (wat ik betwijfel maar in de States weet je nooit) dan wordt deze slechte reclame-spot een dure grap. Als het een troost mag zijn, krijgt de spot dan wel heel wat gratis media-aandacht. Of was dat net de bedoeling en is de hele schadeclaim gewoon verzonnen?

Ik dacht spontaan ook even terug aan een spot voor Lavalife. Die spot was even slecht maar had nog leuke outtakes, die je in het onderstaande filmpje kan zien:

(wél suitable for work btw)

Advertenties

Tags: , , , , , ,

Eén reactie to “5 million dollar orgasm”

  1. How To Detect, Remove And Block Spyware And Malware From Your Computer Says:

    How To Detect

    If your computer is running slow or acting funny it may be that you have spywawre. Check out this site to learn everything there is to know about spyware!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: