All Stars

De laatste 2 weken rolt er op het werk slechts 1 ding meer over de tongen dan Pippi Langkous en Maja De Bij en dat is den Heyzel. Komend weekend spelen we immers met de Studio 100 All Stars een wedstrijd op het voetbalveld van het Koning Boudewijn-stadion zoals het heizel-stadion tegenwoordig officieel heet.

Toch wel een beetje een jongensdroom die uitkomt: met een luxe spelersbus (nl. die van Anderlecht) naar Brussel om op den heyzel te gaan sjotten (met een referee uit de Belgische 1e klasse) en daarna met een fles champagne in dat bubbelbad te plonzen waar onze Rode duivels ook in plonzen na elke thuisnederlaag. Tijdens de wedstrijd zal het bekende orkestje van FC Brussels/RWDM ons aanmoedigen. Of dat zal helpen is de vraag want voor FC Brussels heeft het afgelopen seizoen ook niet zo geweldig geholpen.

Zelf zal ik op een positie spelen die mij onbekend is, voorstopper, maar met Jelle Cleymans en Miguel Wiels naast mij heb ik in elk geval 2 goede backs die absoluut niet terugdeinzen om een stevig duel aan te gaan. Als de aanvallers van de tegenploeg er dan toch eens doorkomen hebben we in elk geval met Hans Bourlon nog een dubbele meter in de goal staan. Die andere dubbele meter uit ons bestuur, Gert Verhulst, staat dan weer in de spits met naast hem kinder- én vrouwenidool Louis “Toby” Talpe. Als Toby in Mega Mindy stuntelt hij wel eens en moet hij vaak gered worden door zijn heldin maar op het voetbalveld is hij toch een van onze beste spelers. Een van onze andere topspelers de snelle Bart Raes (ex-voetbalcommentator) zal er wellicht niet bij zijn omdat hij met zijn andere ploeg “FC Robland” op datzelfde ogenblik “FC de Kampioenen” een bolwassing moet gaan geven. Bart is onze topscorer maar jammer genoeg zijn z’n kinderen grote fans van FC De Kampioenen en zal is de kans dus klein dat hij mee afzakt naar de Heizel. Ook onze vaste spelverdeler Davy, die bij ons op de TV-afdeling werkt zal er niet bij zijn; door een blessure. Zeker een gemis gezien Davy in 3e klasse speelt en dus best wel iets kan met een bal aan de voetbal.

Ondanks dat we een sterke ploeg hebben vrees ik toch een beetje ‘een goei pak’ te krijgen. De tegenstander heet Ernst & Young en heeft 3.000 werknemers om uit te kiezen. 80 daarvan vonden zich goed genoeg om mee te doen aan de try-outs en uit die 80 werden door trainer/coach Peter Maes en assistent-coach Fi Van Hoof de beste 20 spelers gehaald. Deze 20 hebben dan ook al enkele oefenmatchen achter de rug. De 2980 niet-geselecteerden hebben zowat allemaal ingetekend om hun ploeg naar de overwinning te komen roepen.

We zullen het dus zeker niet cadeau krijgen zaterdag. En dat we vrijdagavond ons personeelsfeest hebben en dus met een kater aan de aftrap zullen verschijnen zal er ook niet aan helpen.

Advertenties

Tags: , , , , ,

Eén reactie to “All Stars”

  1. Studio 100 All Stars Vs. Woestijnvis « I-ON MEDIA Says:

    […] 100 All Stars Vs. Woestijnvis By Yannick Afgelopen dinsdag speelden we een wedstrijdje tegen Woestijnvis. Prachtig weer en een prachtige locatie; kortom de ideale […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: