Medellin

Over 2 weekjes begint de serie Entourage aan z’n 5e seizoen. Ter promotie van het vierde seizoen werd er een trailer gelanceerd van de fictieve film “Medellin” waarvan ‘Vinnie Chase’ in de serie al lang op de hoofdrol aast.

Bijhorende website: http://www.medellinthefilm.com

De korte versie van de trailer wordt in de States op tv uitgezonden, zonder enige vermelding van Entourage. Mensen die de serie niet kenden gingen op zoek wanneer deze film nu eindelijk in de zalen komt. Gezien de film niet echt bestaat was het antwoord: Nooit, maar nu je er toch in geïnteresseerd ben.. kijk maar naar Entourage.

Buiten dat de trailer er een beetje uitziet als een voorsmaakje van een low budget film (terwijl het in de serie een Hollywood Blockbuster zou moeten zijn) vind ik het best wel een geslaagde campagne. En de serie Entourage? Jeremy Piven speelt zijn arrogante personage ‘Ari Gold’ zo goed dat je vergeet dat de plot vaak niet veel voorstelt.

Edit:
Come to think about it.. Ik heb me vergist. Die grote blockbuster was Aquaman, Medellin neigde eerder naar een Indie-productie. De low budget look & feel is dus gerechtvaardigd.

Advertenties

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: