MacWorld Expo Keynote

Apple kondigde een tijdje geleden al aan vandaag voor de allerlaatste keer de MacWorld Expo te hosten, bijgevolg dus ook voor de allerlaatste keer de befaamde MacWorld Expo Keynote uiteenzetting te geven. Deze Keynote voorstelling is de hoogmis voor de Apple-fans, ze vergeleken het opdoeken van deze Keynote met het aflassen van kerstmis. Elk jaar stelt Apple namelijk zijn nieuwe goodies voor op deze presentatie en elk jaar zit er weer een must-have bij voor de echte Apple-fan. Vorig jaar was dat de MacBook Air, het jaar daarvoor de Iphone.

Wat het dit jaar geworden is dat stelt ONN ons voor in primeur: de MacBook Wheel, de eerste volwaardige laptop zonder toetsenbord.

Meer info bij meer lezen.

Geweldig toch! Ik ben er zeker van dat ontzettend veel mensen er echt mee weg zijn, desondanks het gebrek aan subtiliteit (bv. “Everything is just a few hundred mouse clicks away”).

(via)

Advertenties

Tags: , , , , , , , , ,

Eén reactie to “MacWorld Expo Keynote”

  1. havelovewilltravel Says:

    Een funny parodie alleszins. Deze laatste keynote vond ik toch een serieuze teleurstelling eigenlijk. Geen enkel nieuw product eigenlijk, gewoon een rehash van de bestaande 17″ Macbook Pro. Het apparaat kreeg nu een batterijduur van 8 uur mee lol. Zot eigenlijk!

    Voor de rest alleen aankondigingen die het hadden over ‘i-tunes’ en non-drm mp3’s… en nog een paar andere foefjes. Niks speciaals. Apple keynote remote applicatie op iPhone zag er wel cool uit :)

    Tot zover mijn relaas :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: